We also send our items abroad. Contact us for the posibilities and the shipping costs.
We only accept bank transfers when shipping adroad.

Uiteraard mag u ook op een andere manier betalen als met Ideal.

Wij hebben Paypal, ook handmatig overschrijven is een mogelijkheid.

Wanneer u wenst op een andere manier te betalen neem dan contact met ons op, ook voor betalen onder rembours. 

Ons telefoon nummer is te vinden op de contactpagina of u kunt ons mailen op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Waarom zijn jullie verzendkosten zo laag?

Onze verzendkosten kunnen wij laag houden door te verzenden met DPD, hun tarieven liggen lager als de gemiddelde verzend partij.
Ook verzamelen wij onze orders van klanten tot Maandag. Zodat wij 1 bestelling kunnen plaatsen bij onze leverancier. Dit houd voor ons de kosten laag, en daar profiteren onze klanten van!

Mocht u nog vragen hebben kunt u ons altijd mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met het telefoon nummer op onze contact pagina.

Wij hebben ook technische kennis.
Als u een vraag heeft kunt u altijd contact met ons zoeken per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op facebook. Wij zullen hier dan zo snel als mogelijk antwoord op geven.

Waarom is jullie verzendtijd 3 tot 10 dagen?

Wij zijn een beginnende webshop en wij hebben hoge verzend kosten van onze leverancier. 
Daarom verzamelen wij alle orders en bestellen deze op Maandag. Als alles snel verzonden is dan is dat bij ons op Dinsdag binnen en zullen wij deze op Dinsdag ook weer verzenden naar onze klanten.
Wanneer wij in de toekomst meer bestellingen krijgen gaan wij dus ook sneller leveren. 
Ook wanneer U een bestelling plaatst van 75 euro of meer, zullen wij de bestelling dezelfde dag nog plaatsen bij onze groothandel en zal de bestelling ook snel binnen zijn.

Als U nog vragen heeft kunt U ons altijd contact met ons opnemen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon op onze contact pagina.